ClickCease

CBR Enschede

CBR in Enschede is gelegen in de Burgemeester Stroinkstraat. Bovendien is het ook niet mogelijk om een gezondheidsverklaring bij dit examencentrum te kopen. Mocht je toch een gezondheidsverklaring willen aanvragen dan kan dat ook via de website van het CBR. De gezondheidsverklaring wordt nadat deze is ingevuld doorgestuurd naar de huisarts. De huisarts controleert de verklaring en stuurt deze vervolgens weer terug naar het CBR. Als de huisarts een akkoord heeft gegeven dan mag door naar de volgende stap, het theorie-examen bij het CBR in Enschede.

Voorbereiding examen CBR Enschede

Het is verstandig om je goed voor te bereiden voor het CBR examen in Enschede. Een simpele tip die we je willen meegeven is: kom op tijd voor je examen. Ga goed voorbereid naar CBR Enschede. Zorg ervoor dat je vast hebt bekeken hoe je moet reizen en vooral hoe lang de reistijd is. Geef jezelf wat extra tijd om stress onderweg te voorkomen. Je kunt beter wat te vroeg zijn zodat je nog tijd over hebt om je spullen op te bergen en misschien zelfs nog even rustig te kunnen zitten. Het kan gebeuren dat je onverhoopt toch te laat bent. In dat geval kun je naar de balie gaan om te vragen of er dezelfde dag nog een plek beschikbaar is. Dat is helaas niet altijd zo en in dat geval zal je opnieuw een examen moeten inplannen op een andere dag.

Om deze teleurstelling te voorkomen raden wij je nadrukkelijk aan om op tijd te vertrekken en van tevoren op te zoeken waar je moet zijn. Daarnaast is het goed om te weten hoe het examen van CBR Enschede eruit ziet, en wat er allemaal bij komt kijken. Neem de juiste benodigdheden mee zoals

CBR Enschede

Het theorie-examen van CBR Enschede

Een belangrijke stap als onderdeel van de rijopleiding is het theorie-examen bij het CBR in Enschede. Een positieve uitslag bij theorie-examen geldt als voorwaarde om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen. Zonder een geldig theoriecertificaat kun je dus niet deelnemen aan het praktijkexamen. Het theorie-examen is dus erg belangrijk. Om deel te kunnen nemen aan het examen dient online ingeschreven te worden. Vervolgens kan er op de locatie van het CBR in Enschede worden deelgenomen aan het examen. Bij aankomst op de locatie moet je jezelf aanmelden bij de balie met jouw reserveringsnummer. Vervolgens neem je plaats in de wachtruimte. Nadat jouw nummer op het bord verschijnt mag jij je wederom meldden bij de balie en volgt een korte instructie. Na deze instructie mag jij plaatsnemen achter een van de examencomputers. Het examen begint en je hebt 30 minuten om alle vragen te beantwoorden. De vragen bestaan uit theorievragen, inzichtvragen en gevaar herkenningsvragen. Per categorie vragen gelden aparte normeringen. Nadat de tijd is verstreken of de vragen zijn ingeleverd volgt direct de uitslag. Bij een positieve uitslag mag je verder gaan naar de volgende stap: de tussentijdse toets. Bij een negatieve uitslag volgen één of meerdere herkansingen.

Theorie Ster helpt je slagen bij het CBR 

Bij Theorie Ster gaan wij samen met jou aan de slag zodat jij het examen van CBR Enschede behaald. Door jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie examen bij het CBR Enschede kun je zelfverzekerd naar jouw theorie examen gaan. Door jou al kennis te laten maken met de vraagstelling en opzet van het theorie examen door middel van oefen examens weet jij al heel goed wat je kunt verwachten. Daarnaast zorg je door het interactief bezig zijn met de theorie dat deze goed onthouden kan worden. Het zou namelijk zonde zijn als je bepaalde theorie zult vergeten bij je theorie examen. Door meerdere oefen examens te doen en goed aan de slag te gaan met het E-book weet je zeker dat je gaat slagen voor het theorie examen bij het CBR Enschede. Bij Theorie Ster hebben we onze pakketten namelijk zo samengesteld dat jij zeker weten gaat slagen bij het CBR Enschede en snel je rijbewijs in handen kunt hebben.

Registration

Forgotten Password?

Winkelwagen
Open chat
Hey, kan ik je ergens mee helpen?