ClickCease

CBR Barendrecht

CBR Barendrecht is gelegen aan de Zwaalweg 1, 2991ZC in Barendrecht. CBR Barendrecht ligt op zo’n vijf minuten rijden van het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Bij CBR Barendrecht kun je terecht voor je theorie examens, tussentijdse toets en praktijk voor de auto, brommer en motor. Bij CBR Barendrecht kun je geen gezondheidsverklaring kopen. Dit moet je online of via een andere examencentrum doen. Je hebt de gezondheidsverklaring nodig om je examen te kunnen doen, vraag deze dus op tijd aan! De gezondheidsverklaring kan je eenvoudig online bestellen of je kan langsgaan bij een andere CBR locatie in Rotterdam, Amsterdam of Rijswijk. Als deze gezondheidsverklaring goedgekeurd is kan deze naar het CBR in Barendrecht gestuurd worden. Als je gezondheidsverklaring is goedgekeurd en opgestuurd mag er deelgenomen worden aan het praktijkexamen. De CBR locatie in Barendrecht is makkelijk te bereiken met het OV, fiets of auto. 

CBR Barendrecht theorie examen

Bij CBR Barendrecht is het mogelijk om je theorie examen af te leggen. Als je je theorie examen wilt aanvragen kan je simpelweg naar de website van het CBR gaan. Hier log je in met je DigiD account. Na het inloggen kan je het examen selecteren wat je wilt maken en dan reserveer je de dag en tijd die je wilt. Tevens kan je ook een aantal andere keuzes aanvinken. Je kan er voor kiezen om het examen in het Nederlands, Engels of in een andere taal te maken. Ook kan je kiezen voor een standaard of een individueel examen. Kies simpelweg de beste keuzes die voor jou van toepassing zijn. Na je keuzes kan je simpelweg afrekenen en kan je beginnen met het leren voor je theorie examen bij het CBR in Barendrecht. Als je jouw slagingspercentage wilt verhogen kan je de oefenexamens van Theorie Ster gebruiken! De oefenexamens van Theorie Ster zijn altijd up-to-date en helpen jou sneller en makkelijker slagen.

Voorbereiding op het theorie examen bij CBR 

Als je graag wilt slagen is het aan te raden om je goed voor te bereiden op je theorie examen bij CBR Barendrecht. Voorbereiding is het halve werk en door dit goed te doen ben je al halverwege geslaagd. Een theorie examen aanvragen kost geld en als dit eenmalig is, is dat prima. Echter door je niet goed voor te bereiden kan dit al twee, drie of vier keer worden. Dit is erg zonde van je tijd en geld. Ook levert het onnodige stress en irritatie op bij velen. Door te kiezen voor Theorie Ster kan je deze stress en irritatie al flink verminderen. Onze oefenexamen stomen je helemaal klaar om je theorie te behalen. Alle mogelijke vragen en antwoorden staan bij ons in het systeem. Door deze te maken en te herhalen zal je slagingspercentage aanzienlijk verhogen. Als de oefenexamens niet genoeg voor je zijn kan je ook kiezen voor ons 100% geslaagd pakket. Ons 100% geslaagd pakket is een dagcursus waarin je klaargestoomd wordt met een online videocursus, oefenexamens en een E-book

Tussentijdse toets CBR Barendrecht

Als je het theorie examen hebt behaald kan je door naar de volgende stap. Deze stap is uiteraard de tussentijdse toets bij CBR Barendrecht. De Tussentijdse toets is een examen waar je verschillende bijzondere verrichtingen zal gaan uitvoeren. Deze bijzondere verrichtingen bestaan uit file parkeren, helingsproef, draaien door te steken en andere verrichtingen. Als je deze kan behalen tijdens je tussentijdse toets zal je hier vrijstelling voor krijgen tijdens je praktijkexamen. De tussentijdse toets kan je ook al een indicatie geven hoe je praktijkexamen zal gaan uitzien. De tussentijdse toets zal bijgewoond worden door je rijinstructeur en een examinator. Tijdens de tussentijdse toets zal de examinator je constant beoordelen. Je mag wel fouten maken tijdens je tussentijdse toets. De examinator zal je alleen toetsen op de bijzondere verrichten. Na de rit hoor je meteen of je geslaagd bent of niet. Ook zal je feedback krijgen van je examinator. Onthoud deze feedback en pas het gelijk toe. Want hier zullen ze tijdens je praktijkexamen beter op letten.

Praktijkexamen bij het CBR in Barendrecht

Je hebt je theorie examen en je tussentijdse toets behaald en het laatste onderdeel is je praktijkexamen bij het CBR in Barendrecht. Tijdens het praktijkexamen bij het CBR in Barendrecht zal je getoetst worden op de verkeersregels, verkeersinzicht, rijvaardigheid en hoe je anticipeert op het verkeer. Bij het praktijkexamen zal de examinator je wederom constant beoordelen. Hier zal die kijken hoe je omgaat met bepaalde situaties en hoe je zelf bent in het verkeer. Je mag hier fouten maken, echter te veel fouten en je zal het praktijkexamen niet behalen. Succes met je examens bij het CBR in Barendrecht!

Registration

Forgotten Password?

Winkelwagen
Open chat
Hey, kan ik je ergens mee helpen?