ClickCease

Altijd geslaagd

Video afspelen

Benieuwd naar de cursus?

Bekijk hier een gratis hoofdstuk. Zo zie je direct hoe wij jou helpen je theorie te behalen. Wil je alles zien? Klik dan op de knop hieronder!

Altijd geslaagd

Wil je een theoriecursus volgen die je voorbereid op een examen waarna je altijd geslaagd bent voor je theorie? Dan ben je bij Theorie-Oefenexamen aan het juiste adres. Wij helpen je graag op weg naar het rijbewijs voor je scooter, motor of auto. Lees hier meer over onze lesmethodes!

 

Waarom je altijd geslaagd bent met onze theoriecursus

Je rijbewijs halen, doe je niet zomaar. Voordat je op praktijkexamen mag, moet je namelijk ook je theorie-examen afgelegd hebben om aan te tonen dat je alle verkeersregels kent. Wij weten echter zeker dat je met de methodes van Theorie-Oefenexamen je verkeerstheorie voor auto, scooter of motor in één keer haalt. Waarom? Omdat wij snappen dat niet iedereen op dezelfde manier leert of hetzelfde leertempo heeft. Bij ons kun je daarom zelf bepalen welke methode je kiest en het is zelfs mogelijk om af te wisselen tussen de aangeboden opties. Je hebt de keuze om de stof uit je E-book door te lezen, oefenexamens te maken of lekker achterover te leunen en onze instructievideo’s te bekijken.

 

Niet alleen een theorieboek

Je denkt misschien dat leren uit je theorieboek het enige is dat jou helpt om altijd geslaagd te zijn, maar niets is minder waar. Het is namelijk ook belangrijk om je gericht voor te bereiden op de vraagstellingen tijdens het examen, want die kunnen anders in elkaar steken dan je zou denken. Maak een paar oefenexamens uit onze modules en je weet precies hoe de vragen gesteld worden. Niemand die jou dus nog foppen kan met een strikvraag!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je niet alleen lappen tekst moet lezen tijdens de voorbereiding. Dit is niet alleen saai, maar ook niet effectief. Het is beter om de situaties te visualiseren, want je moet alle regels ook kunnen toepassen in de praktijk. In feite helpen de handige video’s dus niet alleen om altijd geslaagd te zijn voor je theorie, maar ondersteunen deze video’s ook de juiste keuzes tijdens je praktijkexamen. Wil je een idee krijgen van deze video’s, neem dan een kijkje op ons YouTube-kanaal.

Aanbod cursussen bij theorie-oefenexamen

Zoals we al zeiden, vinden we het ook belangrijk dat iedereen op zijn eigen tempo de theorie kan leren. Dit zie je dan ook terug in onze leerpakketten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om 3 maanden toegang te hebben tot onze cursus, één maand of één week. De laatste kan bijvoorbeeld van pas komen als je vlak van tevoren nog even wilt oefenen of wilt checken. Zo zit je helemaal in je de theorie-bubbel en ben je voor de theorie altijd geslaagd. Eigenlijk raden we je aan om toch ruim van tevoren te beginnen met leren, want dan onthoud je de stof makkelijker en ga je ontspannen je examen in. Wil je weten of onze methode wat voor jou is? Maak dan alvast het oefenexamen dat we gratis beschikbaar hebben op onze website!

Onderdelen van het theorie-examen

Gevaarherkenning

Bij dit onderdeel moet je laten zien dat je weet hoe je moet handelen in gevaarlijke situaties. Je krijgt telkens een verkeerssituatie te zien waarna je moet bepalen of je moet remmen, het gas moet loslaten of gewoon op een normaal tempo kunt doorrijden.

Kennis

Tijdens je theorie-examen wordt ook gekeken of je alle verkeersregels en verkeersborden kent. Ook kun je vragen krijgen over de soorten rijbewijzen en de maximale lading en lengte van een vrachtauto. Voor deze vragen is het dus echt van belang dat je de theorie goed bestudeert om altijd geslaagd te kunnen zijn. Ken je de theorie op je duimpje, dan weet je tenminste zeker dat je dit onderdeel haalt.

Inzichtvragen

Waar je voor het vorige onderdeel alle betekenissen en feitjes letterlijk moet kennen, moet je deze bij het inzichtonderdeel goed weten toe te passen. Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden wat de volgorde van voorrang is in een verkeerssituatie, hoe snel je mag rijden, enzovoort.

Instructievideo’s

In onze handige instructievideo’s bespreken we zulke situaties en leggen we stap voor stap uit wat je moet doen. Als je het eenmaal begrijpt, kun je in onze module een paar examenvragen maken om te zien of je dit onderdeel echt beheerst. Is dat het geval? Dan ben je eigenlijk altijd geslaagd voor je theorie, maar ook voor je praktijk!

Tips om voor het theorie examen altijd geslaagd te zijn

Uiteraard geven we je graag nog wat tips om ontspannen je examen in te gaan. Als je vrienden of familieleden hebt die ook moeten blokken voor de autotheorie is het leuker om samen te oefenen en kun je elkaar motiveren als het even moeizaam gaat. Ga ook op tijd naar bed en neem een gezonde snack mee, zo weet je zeker dat je energiek de examenzaal ingaat. Succes!

  • E-Book + Oefenexamens
  • 100% GESLAAGD
  • Oefenexamens

Daarom kiezen voor 100% geslaagd

Wij staan niet voor niets bekend door heel Nederland om onze 100% geslaagd auto theorie cursus.

  • Effectief én leuk
  • 100% geslaagd
  • Voordelig
  • Op alle apparaten
  • Faalangst proof

Registration

Forgotten Password?

Winkelwagen
Open chat
Hey, kan ik je ergens mee helpen?